Het wasproces

1

Wasstraat

Carwash Maastricht is de zuidelijkste volautomatische autowasstraat in de regio met een capaciteit van 70 auto's per uur. Dit komt neer op meer dan een auto per minuut waardoor wachten tot het verleden behoort.

Omdat wij begrijpen dat uw auto een kostbaar bezit is, gebruiken wij in onze wasstraat alleen het allerbeste voor uw auto:

  • Zachte textielborstels voor een krasvrij eindresultaat;
  • Een wateronthardingsysteem voor een vlekvrije droging;
  • De beste wasprogramma's voor optimale reiniging en bescherming van de lak van uw auto;
  • Milieuvriendelijke reinigingsproducten; Een waterrecycling die zowel milieuvriendelijk is, als waterbesparend.
 
2

Start van het wasproces

Bij het binnenrijden van de washal wordt u hartelijk ontvangen door een van onze medewerkers. Deze zal u begeleiden en instrueren om de auto in de transportband te rijden. Zodra onze medewerker u het teken geeft gelden de volgende regels:

  • Motor aan
  • Versnelling in vrij /Automaat in N
  • Niet remmen
  • Niet sturen
  • Ruitenwissers uit

Vanaf dat moment hoeft u niks meer te doen; de machine doet de rest. Met als resultaat een mooie, schone en blinkende auto. Als aan het einde van de wasstraat het groene stoplicht oplicht kunt u zelf verder rijden naar het interieurplein.


3

En verder....

kunt u na het wassen eenmalig voor maar € een droogdoekje aanschaffen om de laatste druppeltjes te verwijderen. Doekje vuil, lever uw doekje in en ontvang altijd een schoon doekje terug, handig voor onderweg én voor de volgende wassing.

4

Wat zijn de regels

In de wasstraat zijn we gebonden aan maximale formaten. Auto's van maximaal 2 meter breed en 2,05 meter hoog hebben toegang tot de wasstraat. Pick ups en auto's met een imperial kunnen niet in de wasstraat gewassen worden. Deze kunnen wel bij Boxwash worden gewassen in de wasboxen. Zitten er aan de buitenkant van uw auto accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd? Of hangt er iets los? Overleg dan altijd even met een medewerker.

Stickerprogramma

Bij ons is het ook mogelijk om bestickerde auto's te wassen. Hiervoor is een speciaal stickerprogramma ontwikkeld dat is toe te passen op al onze reguliere programma's.

Cabrioprogramma

U heeft ook de mogelijkheid om uw cabriolet te wassen in de volautomatische wasstraat. In ons systeem hebben we een aparte stand om op een veilige manier cabriolets te wassen. Hierbij geeft de wasstraat minder waterdruk, waardoor het dak niet wordt beschadigd en u droog uit de wasstraat komt.

Stofzuighal

Na het wassen kunt u ook nog eens gratis gebruikmaken van één van de vele overdekte stofzuigerplekken. Verder is er een doekautomaat, een mattenwasser, een bandenpomp en nog veel meer!

Carwash Maastricht werkt volgens de actuele BOVAG voorwaarden. Wij doen er alles aan zodat u met uw auto weer schoon en beschermd naar buiten rijdt.

Het wasproces bij Carwash Maastricht foto 1
Het wasproces bij Carwash Maastricht foto 2
Het wasproces bij Carwash Maastricht foto 3
Het wasproces bij Carwash Maastricht foto 4
Het wasproces bij Carwash Maastricht foto 5 Het wasproces bij Carwash Maastricht foto 6
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Maestro
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Vpay
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Travelcard
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Multu Tank Card
Bij Carwash Maastricht kunt u contant betalen
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Shellcard
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met iDeal
Maximale doorrijhoogte en breedte bij Carwash Maastricht
Maximale bandbreedte bij Carwash Maastricht
BOVAG Carwash Maastricht