Stofzuighal

Een compleet interieurplein!

Op het interieurplein kun je na de wasstraat de binnenkant van je auto onder handen nemen. Stofzuig met een van onze vele krachtige stofzuigslangen en vergeet ook de binnenkant van de ramen en het dashboard niet te reinigen.

Stofzuigen onder hoge druk GRATIS

Stofzuigen is bij ons altijd gratis! U kunt uw auto na het wassen en drogen zuigen met onze hoge druk stofzuigsysteem. Dit kunt u doen in ruime parkeervakken en een schone omgeving. Het hele stofzuigerplein is binnen in een gesloten hal, dit betekent dat u niet meer in wind en kou uw auto hoeft te stofzuigen. Onze stofzuigers zijn superkrachtig dus verwijder op voorhand alle waardevolle voorwerpen in je auto.

 

Automatten

Matten wassen of uitkloppen?

GRATISU kunt uw vloermatten uitkloppen tegen de daarvoor bedoelde mattenklopbakken.

€ 1,-Of u maakt gebruik van onze fijne mattenwasser. Voor € 1,- worden alle 4 uw automatten in 3,5 minuut schoon gewassen.


Droogdoekje € 4,-

U koopt eenmalig aan onze balie voor maar € 4,- een droogdoekje om de laatste druppeltjes te verwijderen. Doekje vuil? Lever uw doekje in en ontvang altijd een schoon doekje terug.


Doekjesautomaat € 1,-

In de doekjes automaat kunt u een ruitendoekje (nat + droog doekje), een cockpit doekje of een geur hanger (lavendel) van Carwash Maastricht kopen voor maar € 1,- per stuk. Daarmee kunt u gemakkelijk en snel de binnenkant van uw auto ook weer netjes krijgen.

Bandenspanning GRATIS

Na het wassen heeft u bij ons de mogelijkheid om de spanning van uw banden te checken. Zo nodig kunt u deze direct bijvullen. De juiste spanning voor uw banden vindt u op de poster aan de muur.

Ruitenwisservloeistof € 4,-

Aan onze balie koop je voor zomer of winter de juiste ruitenwisservloeistof die onder het rijden helpt je voorruit schoon te houden van insecten (in de zomer) of zout en andere wegvervuiling (in de winter).

Stofzuighal Carwash Maastricht foto 1
Stofzuighal Carwash Maastricht foto 2
Stofzuighal Carwash Maastricht foto 3
Stofzuighal Carwash Maastricht foto 4
Stofzuighal Carwash Maastricht foto 5
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Maestro
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Vpay
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Travelcard
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Multu Tank Card
Bij Carwash Maastricht kunt u contant betalen
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met Shellcard
Bij Carwash Maastricht kunt u betalen met iDeal
Maximale doorrijhoogte en breedte bij Carwash Maastricht
Maximale bandbreedte bij Carwash Maastricht
BOVAG Carwash Maastricht